Ook dit jaar Rob’s kerst boodschappen actie

Voor de 8e keer op rij start Rob van Lopik met zijn kerst inzamelingsactie. Met deze actie wil Rob wederom voedsel inzamelen voor lokale inwoners
die het moeilijk hebben om maandelijks rond te komen en aangewezen zijn op de voedselbank. Via diverse lokale media kanalen en mond op mond roept Rob op om boodschappen te verzamelen .

Er zijn veel gezinnen in Nieuwerkerk aangewezen op deze voorziening. En met deze doelgroep is Rob zeer begaan verteld hij. “Ik wil de mensen die afhankelijk zijn van de voedselbank en minder bedeelde graag weer een tas boodschappen geven met de Feestdagen” De actie kan alleen slagen als inwoners actief meedoen aan deze actie en Rob roept daarom ieder op om in de voorraadkast te kijken of er producten staan die men kan en wil missen. “Ook tijdens het boodschappen doen kan met uiteraard iets extra’s meenemen”. Het gaat om voedingsmiddelen die buiten de koelkast lang(ere) tijd bewaard kan blijven ( graag even de uiterste verkoopdatum nakijken ) zoals koffie, thee, koekjes, saus, blikjes etc. maar ook “luxe” artikelen zoals zeep, wasmiddel, tandpasta etc.
De actie is niet bedoeld om speelgoed etc. in te zamelen benadrukt Rob.

De actie loopt tot half december. Tot dan kunt u producten brengen.
U kunt boodschappen inleveren aan de Zeepkruid 17. Mocht Rob niet thuis zijn dan kunt u de boodschappen voor de deur zetten. Ook bij de MCD supermarkt in het oude dorp staat er een doos klaar waar u kunt doneren. Ook is er een inzamel punt bij Hondenschool het Kwispelaartje.
In December zullen de tassen gevuld worden en schenkt Rob deze aan een instantie die deze vervolgens kan uitdelen aan mensen die tijdens kerst geen rijkelijk diner op tafel hebben staan.

Op onze facebookpagina de komende weken regelmatig een update over deze grootse inzamelingsactie.

Net als vorig jaar hoopt Rob op vele tassen net boodschappen

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.