Dalenbuurt Nieuwerkerk beleefde Griezel avond

Tientallen kinderen in de Dalenbuurt in Nieuwerkerk aan den IJssel beleefden zaterdagavond 2 november vele angstige momenten tijdens de lokaal georganiseerde Halloweenavond. De kids werden opgeschrikt in griezelige straatjes door diverse als spook verklede buurtbewoners. De harde wind maakte het geheel nog spannender

Naast de jaarlijkse Nieuwerkerkse Halloweenoptocht organiseren steeds meer buurten een eigen Halloween avond zo ook in de Dalenbuurt. De kinderen liepen daar griezelend snoepend en gillend door de straten waarbij diverse woningen de keuze was “trick or treat”. De organisatie van deze avond was in handen van Colinda Both en Danielle kemp en zij kunnen dan ook met tevredenheid terugkijken op een geslaagd evenement. “Je merkt dat het buurtinitiatief steeds meer steun krijgt van buurtbewoners waarbij ook steeds meer huizen griezelig worden versierd. Al stond er een harde wind en regende het bij tijden lichtjes, het was in ieder geval een geslaagde avond”.

Nadat de kids langs de deuren waren gegaan en de prijsuitreiking voor het engst verklede kind en engste huis (gewonnen door de Horror Herberg) werd de avond afgesloten met een Halloween kidsdisco door dj Rednas.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.