Musical ‘Ooo Die Zee’ van TVI groot succes

Drie avonden lang is theater Swanla in buurdorp Zevenhuizen dit weekend het podium voor de productie ‘O, die zee’, uitgevoerd door ‘Theater Voor Iedereen’ onder leiding van producent Piet Blonk.

Een musical die zich kenmerkt door een prachtig kleurrijk decor, schitterende kleding en 20 enthousiaste knap geschminkte spelers. Rode draad in het verhaal is de vervuiling van de zee, de ‘plastic soep’.

Bekende Top 2000 liedjes met een op de musical toegeschreven Nederlandstalige tekst werden live gespeeld door een muzikaal trio. In het programmaboekje valt te lezen dat een productie als deze nogal wat mensen achter de schermen nodig heeft op het gebied van decor, techniek, decor en zelfs een social media team en EHBO. Voor aanvang van de musical en in de pauze werd de muziek verzorgd door Shantykoor ‘t Kraaiennest’ en zij wisten de stemming er goed in te brengen met een aantal mooie zeemansliedjes.

Dé rol van deze productie is die van oud Omroep Zuidplas station-voice Marieke van der Putten, als zeekomkommer. Wie wil dat niet zijn?

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.