Politie trekt wapen bij aanhouding Nieuwerkerk

De politie Waddinxveen-Zuidplas heeft donderdagmiddag 24 oktober een man aangehouden in Nieuwerkerk aan den IJssel naar aanleiding van een melding dat deze persoon een vuurwapen in zijn broek had. Dit meldt de politie op social media.

De 42-jarige man uit Moerkapelle had eerder mensen bedreigd met wat later een op echt gelijkend vuurwapen (balletjespistool) bleek te zijn. Daarom werd de man ook met getrokken wapens door politie aangehouden. Het wapen zat inderdaad in zijn broeksband.

Hij is overgebracht naar het politiebureau en hier ingesloten. Politie doen verder onderzoek naar de bedreiging en het in bezit hebben van het verboden wapen.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.