Flikken Rotterdam lost moord op in Nieuwerkerks bungalowpark

Ruim 1.1 miljoen kijkers waren vrijdagavond getuige van een brute moord in een vakantiebungalow in RecreatiePark Hitland in Nieuwerkerk aan den IJssel. De locatie Hitland was daarmee het decor van de populaire politieserie die zich voornamelijk afspeeld in Rotterdam.

In de aflevering was te zien hoe hoofdagent Dries van Weelden en brigadier Stan Vroom een geweldadige dood van een zakenman in het park nabij de IJssel onderzochten. De beelden die afgelopen zomer zijn opgenomen lieten ondermeer de entree van het park, de receptie en het terrein zien. De naastgelegen Steenovens zijn helaas niet goed in beeld gebracht.

het is niet de eerste keer dat er filmopnames zijn gemaakt in Nieuwerkerk aan den IJssel, in 2015 werden er voor de serie Flikken Maastricht enkele scenes gedraaid in en rondom de vervallen boerderij aan de eerste Tochtweg.

Voor wie de aflevering van Flikken Rotterdam met een Nieuwerkerks tintje wilt zien kan dat doen via npo-start of via DEZE link.

(screenshot : Avro/Tros)
(screenshot : Avro/Tros)
in 2015 was de vervallen boerderij aan de eerste Tochtweg het decor van Flikken Maastricht

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.