Molen Kortenoord in zijn nopjes met cheque Rabo Clubsupport

Stichting Molen Kortenoord in Nieuwerkerk aan den IJssel is dolgelukkig met de Rabo clubsupportactie. Met deze actie ontving de stichting afgelopen week een cheque van maar liefst 1400 euro.

En met dat bedrag willen de vrijwilligers een industriele stofzuiger aanschaffen die nodig is om het vele stof dat wordt veroorzaakt door het gebruik van bloem, gries en zemelen in het monumentale pand. Via Rabo Clubsupport, een initiatie van de Rabobank konden stichtingen en verenigingen geld inzamelen om een doel te verwezenlijken. De bankinstelling stelde hier een totaalbedrag ter beschikking van maar liefst €1125.000 euro. De prijzen werden tijdens een feestelijke avond in Ouderkerk aan den IJssel uitgereikt waarbij meer dan 300 bestuurders van verenigingen en stichtingen aanwezig waren.

(video: Dick Groenendal)

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.