VV Nieuwerkerk blijft ongeslagen na puntendeling met SSS

Met zes punten uit twee wedstrijden is Nieuwerkerk perfect begonnen aan de competitie.

Vandaag ging Nieuwerkerk op Sportpark Dorrestein op zoek naar de derde overwinning tegen SSS. De club uit Klaaswaal doet het ook niet slecht tot nu toe met twee overwinningen uit drie wedstrijden.

Het zou geen geweldige wedstrijd worden. Na veertien minuten werd het wel al 1-0 voor Nieuwerkerk via een goal van de rechtsbuiten in vorm: Remco Langerveld. De hele eerste helft zat SSS niet in de wedstrijd, maar eigenlijk gold hetzelfde voor Nieuwerkerk. Na 45 minuten gingen we rusten met een 1-0 voorsprong voor Nieuwerkerk.

Ook de tweede helft niet best
Ook in de tweede helft waren er weinig kansen voor beide teams. Nieuwerkerk leek lang een nipte overwinning te gaan behalen, tot Max Pelkman in de 72e minuut de gelijkmaker binnenschoot. Ook deze goal blies geen leven in de wedstrijd en dus eindigde de wedstrijd in 1-1.

Met dit gelijke spel staat Nieuwerkerk er prima voor en heeft het zeven punten uit drie wedstrijden. Volgende week zaterdag speelt Nieuwerkerk om 14:30 uit tegen Zwarte Pijl.