Spookachtig Halloween verwacht in Nieuwerkerk

In de donkere oktobermaand ontbreekt ook dit jaar de grote Halloweenoptocht in Nieuwerkerk aan den IJssel niet. Op vrijdagavond 25 oktober zal het er spookachtig aan toe gaan in de straten van ons mooie dorp.

De start zal zijn om 19:00 uur bij Verhage Dorrestein waar iedereen een lampion krijgt. Verkleed als spook, heks of andere enge gedaante loopt men de route richting Fabia Dance Center waar een angstaanjagend optreden zal plaatsvinden. Via het Kleuterpad vervolgt men de lange stoet over het bruggetje nabij het NS station. Tamara Barning van Home of Impresssion zal bij aankomst in de speeltuin foto’s maken van de verklede deelnemers die later op onze facebookpagina te zien zullen zijn. Kledingwinkel Villa Dorrestein stelt een leuke prijs beschikbaar voor de leukste/orgineelste outfit.
De tocht eindigt in speel, uhh spooktuin de IJsselkids waar naast een echt spookhuis ook een echte fotobooth aanwezig zal zijn.
De route door Nieuwerkerk wordt begeleidt door vele vrijwilligers, de verkeersregelaars van stichting Evenement zullen het verkeer regelen zodat ieder veilig de straat op kan.

Het evenement is gratis, inschrijven kan iedere dag bij Verhage Dorrestein inschrijven waar overigens een gruwelijk lekkere Halloween burger te koop is voor maar €2,75.

2 gedachten over “Spookachtig Halloween verwacht in Nieuwerkerk

 • 6 oktober 2019 om 16:08
  Permalink

  Jammer dat er niet gekozen wordt voor een vega burger in deze tijden van klimaatcrisis.

  Beantwoorden
  • 6 oktober 2019 om 19:46
   Permalink

   Haha!! Ja want dat is echt belangrijk!!
   Om op een leuk georganiseerd kidsfeest,
   de klimaatcrisis weer te bespreken.

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.