Nieuwerkerk maatje te groot voor Ommoord

v.v. Nieuwerkerk heeft de derde bekerwedstrijd gewonnen. Wederom had Nieuwerkerk geen problemen met de tegenstander. s.v. Ommoord uit Rotterdam werd op Sportpark Dorrestein met 4-1 verslagen.

Al snel in de wedstrijd kreeg Nieuwerkerk de overhand in de wedstrijd. Met aantal goeie kansen hing de 1-0 in de lucht. Toen deze een half uur uit bleef, werd Nieuwerkerk steeds slordiger. De eerste helft kende een knotsgek einde. In de 40e minuut maakte Ommoord 0-1. Deze wist Nieuwerkerk binnen vijf minuten om te draaien.In de 42e minuut kopte aanvoerder Bart Slob de gelijkmaker binnen, en op slag van rust was het Bart Snoeks die Nieuwerkerk op voorsprong knalde.

Een eenzijdige tweede helft

Na rust werd de wedstrijd snel beslist. Stefan van der Vlegel maakte in de 50e minuut de 3-1 vanaf randje zestienmetergebied. Vier minuten later nam Nieuwerkerk nog verder afstand van Ommoord via een goal van Janssen. Na de 4-1 deden beide ploegen rustig aan. De wedstrijd was beslist en ook de ploeg uit Rotterdam nam genoegen met een 4-1 nederlaag. Door de zege bekert Nieuwerkerk verder. Eerder werden namelijk ook Woerden en Gouderak aan de zegekar geregen.

Aanstaande donderdag speelt Nieuwerkerk om 19:30 thuis tegen Jong FC Dordrecht. Zaterdag 28 september speelt Nieuwerkerk de eerste competitiewedstrijd uit tegen DFC. De bal rolt vanaf 14:30 op Sportpark Krommedijk.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.