Sportief & culinair genieten, én het goede doel steunen: Golfweek bij Hitland!


Van maandag 16 tot en met zaterdag 21 september wordt er bij Hitland voor het goede doel gegolfd. In deze week kan iedereen aan diverse evenementen deelnemen, waarbij de opbrengst traditioneel getrouw volledig ten gunste komt van een lokaal goed doel.

Vorig jaar is er in totaal 35.000 euro bij elkaar gegolfd voor vijf verschillende goede doelen. Ook dit jaar hoopt Hitland een mooie opbrengst bij elkaar te golfen.


De opbrengst van de golfweek komt dit jaar ten gunste van Stichting Leergeld Hollandsche IJssel (verzorgingsgebied Capelle aan den IJssel, Zuidplas en Krimpen aan den IJssel). Deze stichting helpt kinderen van 4 t/m 17 jaar waarvan de ouders niet meer inkomsten hebben dan 120% van het wettelijk sociaal minimum. Het motto van de stichting is dat alle kinderen moeten kunnen meedoen. De stichting realiseert dat door o.a. het verstrekken van een fiets aan kinderen die naar het voortgezet onderwijs gaan, een laptop aan kinderen vanaf groep 7, kosten voor een schoolreis als aanvulling op de gemeentelijke regeling of een aanvulling op het Jeugdfonds Sport & Cultuur.


Gedurende de golfweek worden er dagelijks openbare activiteiten georganiseerd, gecombineerd met borrel, lunch en/of diner. Gezelligheid, sportief & culinair genieten en natuurlijk de opbrengst voor het goede doel staan centraal tijdens de golfweek. Iedereen is van harte welkom om aan één of meerdere evenementen deel te nemen. Op de dinsdagavond kan iedereen (ook zonder golfervaring) meedoen aan Nachtgolf in combinatie met diner. De golfweek sluit af met een pubquiz in restaurant Hit eten & drinken, gehost door zanger en quizmaster Ray Martin. Inschrijven voor alle evenementen kan tot 4 dagen van tevoren via www.hitland.nl/golfweek, tenzij de wedstrijd al vol is.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.