Witte tent en tienerweek Nieuwerkerk

Vanaf dinsdag 20 augustus tot en met zondag 25 augustus worden er weer drie grote witte tenten in ons mooie dorp opgebouwd, één in Esse (Esse-park), één in Dorrestein (bij de Elimschool) en één in de wijk Zuidplas (bij de Gideonschool).

De witte tent ochtenden zijn van 20 t/m 23 augustus, beginnen om 10.00 uur en duren tot 12.15 uur. De toegang is gratis en is bedoeld voor alle kinderen in de leeftijdscategorie van 4 t/m 9 jaar.

De tienerweek vindt andermaal plaats in en om de tent in het Esse-park. Ben je tussen de 10 en 14 jaar dan ben je van 20 t/m 23 augustus vanaf 16:30 van harte welkom, rond 17:30 hebben we een gezamenlijke maaltijd en rond 20.30 sluiten we de avond af.

Op zondag 25 augustus wordt er een afsluitende dienst georganiseerd. U bent om 10:30 welkom in de tent in het Esse-park. Tijdens deze bijeenkomst sluiten we de Witte tent & Tienerweek van 2019 af.

Het thema van dit jaar is ‘SchatRijk!’ Tijdens de witte tent week willen we aan alle kinderen ‘schatten’ doorgeven. Schatten van en over God. Het thema SchatRijk verwijst dan ook naar de schatten van een ander ‘Rijk’, namelijk het Rijk van God. Door deze schatten kunnen we de kinderen laten zien wie God is. Wie is God in de geschiedenis? Welke grote dingen heeft Hij gedaan? En hoe mogen we genieten van alles wat God aan ons geeft.

Wil je meer weten over de locaties, programma’s en tijden? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier, bezoek onze Facebook-pagina of kijk op onze website.

Ps: Je hoeft nog niet schatrijk te zijn, het is gewoon gratis.

Eerder in het nieuws

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.