Vlootschouw Nieuwerkerk in Movie sfeer

De jaarlijkse Vlootschouw in Nieuwerkerk aan den IJssel zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag 21 september met als thema Movie’s.

Op een ponton, dat in het “Wijde Gat” ter hoogte van de Polderdreef/Veldewater zal komen te liggen, zullen diverse optredens plaatsvinden. De jaarlijkse Vlootschouw hoopt weer veel publiek te trekken door te trakteren op een gevarieerd aanbod van vele optredens. Na de start om 13:00 uur verzorgt Sportstichting Zuidplas diverse spelletjes waarmee mooie prijzen te verdienen zijn. Om er een echte vlootschouw van te maken verwacht men ook dit jaar wederom veel deelnemers met een boot met het thema Film. Voor de mooiste boot en mooiste versierde huis is dit jaar ook weer een prijs te winnen.

Naast het Shantykoor “De Moordtzangers”, dansoptredens van eXplosiondance en Fabia dance centre,optredens van Afslag 9, en diverse DJ’s zullen er ook modelboten aanwezig zijn. Bij diverse kramen zullen er vele snacks verkocht worden. Het avondprogramma zal onder andere bestaan uit 2 grootse lasershows van RDV-Laserevents. Dit grootse evenement wat steeds meer publiek trekt uit niet alleen de Zuidplas wordt ook dit jaar weer georganiseerd door Stichting Evenement in samenwerking met SportStichting Zuidplas.

Lasershow Vlootschouw 2018

One thought on “Vlootschouw Nieuwerkerk in Movie sfeer

  • 14 augustus 2019 om 14:09
    Permalink

    Jammer redactie, maar echte Wijde Gat ligt achter de voormalige Bakkerij den Hoed op het Oude Dorp.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

tv
oeps wij zijn even uit beeld