Veertiende Dance Parade Zuidplas met nieuwe veiligheids regels

Zaterdag 14 september 2019 staat voor de 14e keer de VEDJ Dance parade op de agenda, 10 trucks met volle trailers en dj’s zullen een route door gemeente Zuidplas rijden. 

De dance parade maakt dit jaar een verandering door met een streng beleid, een vooraf online ticketverkoop en er zullen geen op/af haltes meer zijn.
Lange tijd is de organisatie van de “Dp” in overleg geweest met gemeente, politie, handhaving, en organisaties van grote landelijk evenementen, het is tijd om het roer om te gooien als enige Dance parade van Nederland.
Zero-tolerantiebeleid is het motto van de organisatie en er zal gehandhaafd worden.

De huisregels op de site van de Dance parade liegen er niet om, drugs/sterke drank en een overvloed van zwak alcoholische dranken worden niet getolereerd. Na dat feestgangers online een ticket hebben gekocht worden zij 14 september gecontroleerd op o.a. flessen, tassen, zakken, en er zal gefouilleerd gaan worden tevens wordt er gevraagd om ieders ID te laten zien.
Wie zich niet aan de huisregels houd wordt geweigerd of verwijderd.

De organisatie raad daarom iedereen aan eerst de huisregels door te lezen voordat je een ticket koopt, overigens is er alleen voor verkoop en niet op de dag van de Dance parade. De opbrengst van de ticketverkoop zal geheel ten goede komen van de Cliniclowns.

Binnenkort start de ticketverkoop: https://dp2019.jouwweb.nl.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.