Bakker Den Hoed stopt met bakken

Na ruim 100 jaar gaan de deuren van de bekendste bakkerij van Nieuwerkerk aan den IJssel sluiten. Bakker den Hoed in het Oude Dorp gaat met pensioen.

Op een brief die door het bakkersgezin werd geplaatst op social media en waarin zij alle klanten bedanken voor de klandizie volgden al snel vele reacties waarin werd teruggekeken op talloze warme herrinneringen aan de iconische bakkerij. Van de lekkerste oliebollen van het dorp tot de broodverkoop aan de deur.

Zaterdag 3 augustus zal er voor de laatste keer brood verkocht gaan worden, en deze datum is al heel snel verteld de bakker.”In een kort tijdsbestek op wens van de koper van het pand, dit maakt het wel moeilijk. Mocht u in deze laatste weken uw vriezer nog willen vullen, dan kunt u dat in de winkel of telefonisch doorgeven en wordt dat geregeld”.

(foto: Marco van den Arend)

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.