Jumbo Nesselande door problemen koeling een dag dicht.

Update maandag 15 juli : De jumbo is weer geopend,  volgens de supermarkt waren er problemen met de koeling,  deze zouden nu verholpen zijn.

Het filiaal van de Jumbo Supermarkt aan de Sicilieboulevard in de Rotterdamse wijk Nesselande is per zondagmiddag 14 juli per direct gesloten. winkelend publiek stonden eind van de middag voor een gesloten deur en op social media wordt er volop gespeculeerd over deze plotselinge acute sluiting van de gele supermarkt.

“Tot nader orde is onze winkel gesloten. Wij kunnen nog niet vertellen wanneer onze winkel weer open gaat” laat de Jumbo weten via een facebook bericht.

De doorgaans drukbezochte winkel kwam 2 juni in het nieuws door enkele plunderingen tijdens een warme zomeravond.

Opvallend waren dit weekend de vele lege schappen in de winkel en een aantal kapotte koelingen in de winkel. Of de sluiting te maken heeft met de werkzaamheden naast de supermarkt waar de distributie-ingangen van de winkel zijn gelegen is niet bekend. Een woordvoerder van het filiaal van de Jumbo Nesselande wilde desgevraagd zondagmiddag tegenover JeBentNieuwerkerkerNieuws hier niets over loslaten en vertelde een spreekverbod te hebben. Volgens de woordvoerder komt de gele Supermarktwinkel tegenover het strand maandag met een persbericht.

Update: Jumbo Nesselande laat zondagavond weten dat er problemen zijn met de koelapparatuur in de winkel.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.