Vele ogen maken Nieuwerkerk veilig

ingezonden bericht

Dat was even een opmerkelijk bericht deze zaterdagochtend. Via de buurtapp bereikte mij iets waar ik erg van schrok, er was een kind vermist in onze buurt!

Enkele minuten later wederom een bericht op mijn telefoon, een burgernetbericht. Ook daar werd melding gemaakt van de vermissing van een twee jarig jong jongetje met blond haar, blauwe ogen en een groen shirt, lopend op sandaaltjes.

Ik wilde net op mijn fiets stappen om boodschappen te gaan doen maar bedacht dat ook mijn ogen wel eens belangrijk konden zijn in de zoektocht naar deze kleine Nieuwerkerker. Als fietsend goed rondgekeken maar zag geen twee jarig jongetje, wel heel veel dorpsbewoners die allen aan het zoeken waren geraakt. Lopend, op de fiets of brommer, velen zochten mee.

Gelukkig werd al vrij snel de kleine boef gevonden, eigenwijs ie was was hij in de auto van zijn ouders gaan zitten. gelukkig gevonden!

Wat ben ik toch trots op ieder die in een korte tijd de moeite heeft genomen om te gaan zoeken, vele ogen, dat doet mij goed, dat wil ik graag met u delen! Tientallen Nieuwerkerksers, politie, burgernet en buurtapp maken onze buurt veilig!

Carla Goedhart

De redactie is niet aansprakelijk voor de inhoud van de ingezonden brieven, maar behoudt zich het recht voor brieven te weigeren of in te korten.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.