Summer Market in “Het Oude Dorp” van Nieuwerkerk aan den IJssel

Op 12 juli aanstaande worden De Dorpsstraat en de Kerklaan in Nieuwerkerk aan den IJssel omgetoverd tot een gezellige Summer Market, met een Ibizasfeertje. 

De vele kramen op de Summer Market zorgen voor een exclusief aanbod van producten gerelateerd aan het zonnige Ibiza zoals: lifestyle, fashion, jewels, beauty, maar ook voor een lekker drankje, hapje en heerlijke Ibizasounds!

Op verschillende terrasjes bij tapasrestaurant Van S en Bourgondisch kunt u plaatsnemen en onder het genot van een drankje of hapje proeven van de ongedwongen Ibizasfeer en alvast in een vakantiestemming komen. 

Daarnaast kunt U gaan genieten van een optreden, gecombineerd met een workshop van Fabia Dance Center.  DJ Dion Diozo Rikkert neemt de muziek deze middag en avond voor zijn rekening. 

Ook kinderen kunnen zich deze middag en avond prima vermaken; er worden leuke spelletjes georganiseerd op “Het Kinderplein”. In de Legowinkel Brick King mogen zij weer naar hartenlust bouwen. Wat is er leuker om deze activiteiten te ontplooien met een geschminkt gezicht, want ook dat is mogelijk.

Kortom er is voor iedereen wat te beleven op deze hippe Ibiza Summer Market in het Oude Dorp van Nieuwerkerk aan den IJssel, waar de winkeliers u op 12 juli a.s. graag van harte welkom heten.


Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.