UitFairkoop bij Wereldwinkel Nieuwerkerk

Een keur aan vele verrassende, originele en bijzondere cadeaus zijn dan afgeprijsd. De kortingen lopen op van 50 tot 70%! En de cadeaus zijn nog steeds fair!

Ook al zijn de producten afgeprijsd, de makers ervan verdienen gewoon hun fairtrade loon. Met de UitFairkoop maakt de Wereldwinkel plaats voor het nieuwe najaarsassortiment. De UitFairkoop loopt door tot de zomersluiting.Van 30 juli tot en met 11 augustus is de winkel gesloten. Kom dus naar de Wereldwinkel in de Dorpsstraat 51a en wordt verrast door de vele mooie koopjes. De openingstijden zijn: dinsdag tot en met vrijdag van 9.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 9.30 tot 16.30 uur.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.