Speeltuin IJsselkids viert speeltuindag

Woensdag 12 juni zet Speeltuin de IJsselkids in samenwerking met Sport Stichting Zuidplas de deuren wagenwijd open voor Speeltuindag 2019. Met deze dag waarbij de toegang tot de speeltuin gratis is hoopt de organisatie samen tientallen andere speeltuinen en organisaties in Nederland om van Nederland een grote speelplek te maken. De kinderzender Nickelodeon en Jantje Beton zijn de grote organisaties van deze jaarlijkse Buitenspeeldag. Lokale ondernemers sponsoren deze dag.

Van 13:00 uur tot 16:00 uur zal er op het speelterrein aan de Kleinpolderlaan in Nieuwerkerk aan den IJssel van alles te beleven zijn. Naast optredens van eXplosiondance zal deze dansgroep ook een workshop geven. Verder is een een bootcamp, Rad van avontuur met mooie prijzen, een springkussen,pannakooi, schminken, haren vlechten en zijn er pannenkoeken en loempia’s te koop. Uiteraard kan er ook flink gespeeld worden in de speeltuin De opening zal worden verricht door Wethouder Jan Verbeek.

Eerder in het nieuws

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.