Pinksterweekend met Foodtruck, opening gemeentehuis en Pinkst’Art

Het belooft voor de inwoners van de gemeente Zuidplas een bijzonder pinksterweekend te worden. Met de publieksopening van het nieuwe gemeentehuis, het derde FoodtruckFestival en kunstmanifestatie Pinkst’art is er van alles te beleven in onze gemeente.

FoodtruckFestival

Tijdens het lange pinksterweekend van 2017 was het daar opeens, een echt foodtruck festival midden in het centrum van Nieuwerkerk aan den IJssel. mede door het aangename weer, de muziek de terrasjes en het eten was de eerste editie van het Toost Foodtruck Festival een groot succes. In 2018 volgde wederom een succesvolle Foodtruck editie.

En ook dit jaar zal dit festival weer plaatsvinden in Nieuwerkerk aan den IJssel, op het Raadhuisplein tijdens het lange pinksterweekend van 8 tot en met 10 juni. Samen met vrienden, kennissen of relaties onbevangen genieten van heerlijke gerechtjes, verfrissende drankjes én mooie deuntjes in de vorm van live muziek! En dat terwijl het kroost geniet van het speciale kids entertainment. Toost is een intiem, ongedwongen dorpsfeest met de nadruk op FOOD. Het is een gezellig en informeel samenzijn. Een beleving voor jong en oud. Samen met de aanhangers -foodtrucks- wordt alles uit de kast gehaald om er wéér een succes van te maken.De toegang tot dit festival is gratis.

Zaterdag 8 juni, 12:00 – 23:00
Zondag 9 juni, 12:00 – 23:00
Maandag 10 juni, 13:00 – 21:00

Gemeentehuis en Pinkst’art

Op zaterdag 8 juni van 13:00 uur-17:00 uur is er ook de feestelijke opening van het gemeentehuis aan het Raadhuisplein. Inwoners zijn van harte uitgenodigd een kijkje te nemen in een van de duurzaamste gemeentehuizen van Nederland te bezoeken. Men kan rondledingen volgen, op de stoel van de Burgemeester zitten, is er een speurtocht voor kinderen met leuke prijzen en verzorgd slagwerkgroep Afslag 9 energieke optredens.

In en rond het gemeentehuis ziet u kunstwerken van Birgitta Sundstrom Jansdotter, Piet Kouwenhoven en het projekt ‘herinneringen aan Zuidplas 2050 van Wiepje Spoelstra en de basisschoolkinderen van Zuidplas. en heeft u de waardebon uitgeknipt uit Hart van Holland Zuidplas? Lever deze dan in op het FoodtruckFestival want dan trakteert de gemeente u op homemade Ice tea.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.