JBC Nieuwerkerk ondersteunt het goede doel

Het is 12 mei 2019, moederdag in Nederland en toch maken ongeveer 30 petanque spelers zich op ter ondersteuning van het goede doel. Het weer was perfect, en nadat veel spelers de zaterdagmiddag competitie hadden afgewerkt waren zij op zondag om 13:00 weer present op de velden van JBC Nieuwerkerk ter ondersteuning van het goede doel.

Ter ondersteuning van het inititaief, om deel te nemen aan de Alpe d´Huzes, van JBC lid Arno Rietveld, die nog niet zo lang geleden zijn tante heeft verloren aan kanker, waren ongeveer 30 leden van JBC Nieuwerkerk naar het sportpark gekomen om.
Er werden twee partijen gespeeld, een loterij georganiseerd en ook kon men nog zijn of haar naam op het shirt van Arno te zetten, alles om extra geld te genereren voor kankeronderzoek.
Het weer was er goed voor en ook het feit dat het moederdag was liet men er niet van weerhouden om bij dt spektakel aanwezig te zijn. Natuurlijk stellen wij onze locatie hiervoor beschikbaar en hebben wij als vereniging ook nog een extra donatie gedaan aldus de voorzitter Wilco Dekker.
Aan het eind van de dag kwam Leen van der Hoek als winnaar naar voren, maar dat was allemaal niet zo belangrijk, het ging vooral om de gezelligheid en natuurlijk extra geld ophalen voor kankeronderzoek.
Arno maakte aan het eind van de dag bekend dat er 704,55 euro was opgehaald en dat hij daar mega trots op was, nu alleen nog de berg op, maar dat gaat zeker goedkomen.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.