Gratis consumpties voor mantelzorgers en vrijwilligers tijdens Toost Foodtruck Festival

Het Vrijwilligers Informatie Punt en het Steunpunt Mantelzorg van Welzijn Zuidplas willen jonge vrijwilligers en mantelzorgers in de gemeente Zuidplas extra in het zonnetje zetten. 

Om te laten zien dat hun inzet enorm wordt gewaardeerd krijgen zij tijdens het Toost Foodtruckfestival op zaterdag 8 juni tussen 12:00 en 14:00 uur gratis hapjes en drankjes aangeboden. Ben je tussen de 12 en 27 jaar en vrijwilliger of mantelzorger in de gemeente Zuidplas? Meld je dan aan voor gratis consumptiemuntjes via www.ikgeefmijop.nl. Wil je eerst meer weten? Bel dan naar 06-39882659. We zien je graag op 8 juni tijdens het Toost Foodtruckfestival!

Elke dag is er muziek op het rollende podium van TOOST. Zo reist onder andere Joost Wander en het aanstekelijke El Colectivo Camacho met ons mee. Net zoals de disco- en guilty pleasure hero’s van De Platenbakker, en favoriet van vorig jaar DJ Yuppe Fish met zijn vinylplatencollectie. 

Terwijl het Festival plaats vind, opent de gemeente Zuidplas op zaterdag 7 juni de deuren van haar nieuwe duurzame gemeentehuis op het Raadhuisplein. Het gemeentehuis is van 13.00 – 17.00 uur te bezoeken. Heb je altijd al in de stoel van de burgemeester willen zitten? Dan is dit je kans! Verder kun je in het gemeentehuis een rondleiding krijgen, een speurtocht doen, vele kunstwerken bekijken en meewerken aan een kunstpad. Ook trakteert de gemeente Zuidplas op biologische ice tea.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.