Poppentheater MolMaa geeft weer poppenvoorstellingen

Poppentheater MolMaa geeft weer poppenvoorstellingen, voor kinderen vanaf 2 tot en met 7 jaar. De voorstelling is gebaseerd op het boek ‘Ik wil de maan’ van Jonathan Emmett en Vanessa Cabban. 

De voorstellingen worden 19 mei in Huis aan den IJssel in Capelle aan de IJssel gespeeld. Dorpsstraat 84A. De voorstellingen zijn om 14:00 en om 15:30 uur. Een voorstelling kost 5 euro per kaartje.

Mol komt uit zijn molshoop en ziet een mooie glinsterende bal. Hij vindt hem zo mooi, die wil hij wel hebben. Hij gaat van alles proberen om de glinsterende bal te pakken te krijgen. Zijn vrienden vertellen hem dat het de maan is en dat hij die niet kan pakken. Hij wil hem heel graag aanraken en van dichtbij bekijken. Hij blijft het proberen. Wil je weten of het de mol lukt om hem te pakken te krijgen, boek dan de voorstelling van de mol en de maan!

Hoe kan je een kaartje bestellen

Ben je enthousiast geworden en wil je naar de voorstelling komen, stuur dan een mail naar maaike_kaptein@hotmail.com. Wil je in de mail zetten met hoeveel kinderen en volwassenen je komt en welk tijdstip? Ter bevestiging stuur ik je een mailtje terug met vederen informatie.

Voor meer informatie kijk ook op www.MolMaa.nl

Na de voorstelling zijn er eigengemaakte mollen te koop voor 3€ euro

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.