Pinksteren 2019: Foodtruck festival Raadhuisplein, Pinst’art en een kijkje in het nieuwe gemeentehuis

Het belooft voor de inwoners van de gemeente Zuidplas een bijzonder pinksterweekend te worden. Met de publieksopening van het nieuwe gemeentehuis, het derde FoodtruckFestival en kunstmanifestatie Pinkst’art is er van alles te beleven in onze gemeente.

Tijdens het lange pinksterweekend van 2017 was het daar opeens, een echt foodtruck festival midden in het centrum van Nieuwerkerk aan den IJssel. mede door het aangename weer, de muziek de terrasjes en het eten was de eerste editie van het Toost Foodtruck Festival een groot succes. In 2018 volgde wederom een succesvolle Foodtruck editie.

En ook dit jaar zal dit festival weer plaatsvinden in Nieuwerkerk aan den IJssel, op het Raadhuisplein tijdens het lange pinksterweekend van 8 tot en met 10 juni. Samen met vrienden, kennissen of relaties onbevangen genieten van heerlijke gerechtjes, verfrissende drankjes én mooie deuntjes in de vorm van live muziek! En dat terwijl het kroost geniet van het speciale kids entertainment. Toost is een intiem, ongedwongen dorpsfeest met de nadruk op FOOD. Het is een gezellig en informeel samenzijn. Een beleving voor jong en oud. Samen met onze aanhangers -foodtrucks- gaan we alles uit de kast halen om er wéér een succes van te maken.De toegang tot dit festival is gratis.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.