Eetcafé Oude Dorp sluit deuren

Lokaal 58 is niet meer, het eetcafé in het Oude Dorp in Nieuwerkerk aan Den IJssel  is woensdag 17 april door de rechtbank failliet verklaard.

Lokaal 58 was de opvolger van Eetcafé de Tap in de Dorpstraat. Dit café,  een begrip in het dorp en bekend bij vele Nieuwerkerkers wisselde  eind 2017 van eigenaar. Met deze wisseling van eigenaar veranderde ook de naam van de eetgelegenheid naar Lokaal 58.

De vernieuwing zou gaan bestaan uit een ander concept,  nieuwe inrichting  om zowel jongeren als ouderen aan te trekken. Klaarblijkelijk is dit helaas niet genoeg gelukt om van deze eetgelegenheid een succes te maken.

Lokaal 58 en voorheen De Tap waren jaarlijks een van de hotspots tijdens Koningsdag waar dan een gezellige cafesfeer in de straat werd gecreëerd. Het is nog onbekend hoe de winkeliersvereniging Het Oude Dorp dit “gat” gaat opvullen tijdens komende Koningsdag.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.