Mogelijke tijdelijke openstelling Wollefoppenweg moet ergste verkeersleed tijdens opbreken Hoofdweg tegen gaan

De afsluiting van de Hoofdweg tussen Nieuwerkerk aan den IJssel en Capelle aan den IJssel zorgt al vanaf de eerste dag, maandag 4 maart voor veel verkeersellende. Verkeersdeelnemers van en naar Nieuwerkerk aan den IJssel en Rotterdam Nesselande staan dagelijks op de alternatieve routes bij tijden muurvast.

Naast werkzaamheden aan de Hoofdweg zijn er ook diverse wegopbrekingen in Rotterdam Ommoord. Leefbaar Rotterdam wil donderdag 7 maart tijdens de Rotterdamse raadsvergadering opheldering over de dagelijkse verkeerschaos door de werkzaamheden.

Rotterdam bekijkt op dit moment de mogelijkheden om tijdelijk het stuk van de Wollenfoppenweg tussen Nesselande en Zevenkamp open te stellen voor verkeer. Deze opstelling zou enige verzachting voor het verkeersleed kunnen gaan zorgen.

Het eerste deel van de ingrijpende klus waarbij de huidige Hoofdweg tot aan onze gemeentegrens zal worden verbreed naar 2 x 2 rijstroken duurt tot 1 april. Verkeer zal tot die tijd dus nog zeker niet verlost zijn van omleidingen en vertraging.

Op de hoogte blijven van al het nieuws vanuit het laagste punt van Nederland? Luister dan naar www.nieuwerkerkFM.nl met op de halve uren het actuele lokale nieuws. NieuwerkerkFM, in 1 klap ben je weer bij !

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.