Zuidplas gaat voor schoon tijdens Opschoondag 2019

Op zaterdag 23 maart wordt de 17e editie van de landelijke opschoondag georganiseerd. En in deze week hiervoor organiseren veel scholen opruimacties. Ook de gemeente Zuidplas sluit zich weer aan bij deze landelijke actie en nodigt iedereen uit om op zaterdag 23 maart mee te helpen om zwerfafval op te ruimen.

De actie in de Zuidplasdorpen begint de actie op deze zaterdag om 10:00 uur. Op een aantal punten in de dorpen deelt de gemeente in samenwerking met enkele groenaannemers om zwerfafval in te verzamelen. Na afloop worden de zakken met zwerfvuil vanuit deze punten door de gemeente afgevoerd en ontvang je een leuke attentie.

Aanmelden, eventueel samen met je buren, vrienden, of familie, kan tot uiterlijk 9 maart door een berichtje te sturen naar opschoondag2019@zuidplas.nl, De gemeente zal dan zorgen dat er voldoende materialen klaar staan.

Op de hoogte blijven van al het nieuws vanuit het laagste punt van Nederland? Luister dan naar www.nieuwerkerkFM.nl met op de halve uren het actuele lokale nieuws. NieuwerkerkFM, in 1 klap ben je weer bij !

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.