Zonnebloem Bingo Dianthus groot succes

Afgelopen zaterdag 2 maart organiseerde de Zonnebloem, afdeling Nieuwerkerk aan den IJssel weer een bingomidag.

Het wat frisse weer zorgde er mede voor dat er veel animo was onder de gasten van de Zonnebloem om deze middag gezellig bijeen te zijn in de recreatiezaal van Zorgcentrum Dianthus in Nieuwerkerk . De zaal zat dan ook vol om twee uur ’s middags. Er werden vijf ronden gespeeld, met vijf thema’s. Per ronde was de hoofdprijs – bij een volle bingokaart – een mooi pakket, dat samengesteld was door de Albert Heijn in de Reigerhof. Veel interesse was er voor de hoofdprijs van de ronde met thema ‘feest’, want het feestpakket zag er uitbundig uit.

Diverse andere winkels in Nieuwerkerk hadden er ook voor gezorgd dat er ook prijswinnaars waren voor overige momenten in de spelronden. Uiteindelijk was er voor iedereen die er was geweest een aardigheidje en ging niemand met lege handen weg.

De logistiek om de gasten van huis naar de Dianthus te brengen en na afloop van de bingomiddag weer terug naar huis was volledig in handen van vrijwilligers op wie de Zonnebloem altijd een beroep kan doen.

Voor de organisatie van de middag werd door de aanwezigen een grote pluim uitgereikt. “We hebben ons prima vermaakt van middag. Het is gezellig, je ziet weer eens iemand en je komt weer eens uit je huis. Maar het is wel vermoeiend, ik ben blij dat je me weer naar huis rijdt”, zo vertelde een gast tegen de vrijwilliger die haar thuisbracht. Marianne Bakker, één van de vrijwilligers die de bingomiddag mede had georganiseerd zei: “het is prachtig als je iedereen zo ingespannen ziet meedoen tijdens het spel. Zo’n zucht van teleurstelling als iemand ‘bingo’ roept in de zaal, kostelijk. Rn dan is het toch geweldig dat Nieuwerkerkse winkeliers geheel belangeloos, toch telkens weer dit soort activiteiten mede ondersteunt.”

Mensen die zich als gast bij de Zonnebloem willen aansluiten, of de Zonnebloem willen ondersteunen als vrijwilliger of donateur kunnen telefonisch contact opnemen met de secretaris mevrouw Van Triet: 0180-315539 Ook is het mogelijk een e-mail te sturen naar de voorzitter van de afdeling Nieuwerkerk aan den IJssel, de heer Wijnhold: aw.wijnhold@live.nl.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.