Auto over de kop bij eenzijdig ongeval

Bij een eenzijdig ongeval zondagmiddag 3 maart is een personenauto over de kop geslagen.

Bij dit ongeval, rond 17:00 uur, op de rotonde Schielandweg-Burgemeester Heugtelaan, raakte zowel de bestuurster en inzittende niet gewond. Toegesnelde medeweggebruikers hielpen de inzittenden uit de auto. De bestuurster verloor de macht over het stuur toen de auto weg slipte bij het nemen van de rotonde. De auto vloog vervolgens over de kop nadat deze over betonnen paaltjes reed. Over de precieze oorzaak is verder nog niets bekend.


Op de hoogte blijven van al het nieuws vanuit het laagste punt van Nederland? Luister dan naar www.nieuwerkerkFM.nl met op de halve uren het actuele lokale nieuws. NieuwerkerkFM, in 1 klap ben je weer bij !

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.