Vanaf maandag is de Hoofdweg afgesloten voor verkeer, flink oponthoud verwacht voor autoverkeer

Vanaf aanstaande maandag, 4 maart moeten verkeersdeelnemers van en naar Nieuwerkerk aan den IJssel rekening houden met omleidingen en de nodige vertragingen, de hoofdrijbanen van de Hoofdweg zullen tot en met 29 maart volledig worden afgesloten voor doorgaand verkeer

Nadat eerder de bomen langs de Hoofdweg werden verwijderd, volgt een ingrijpende klus waarbij de huidige Hoofdweg tot aan de gemeentegrens van Nieuwerkerk aan den IJssel zal worden verbreed naar 2 x 2 rijstroken.

het zal flink omrijden worden voor automobilisten.

Vanaf april zullen er gefaseerd afsluitingen plaatsvinden op de Parallelweg van de Hoofdweg. In de zomer zal vervolgens de tweede fase starten van de grootscheepse renovatie. Het werkgebied zal dan vanaf de gemeentegrens met Capelle aan den IJssel tot en met de Britse Zoom in Nieuwerkerk aan den IJssel zijn. De afronding van dit alles is naar schatting eind december dit jaar. In het nieuwe ontwerp worden nieuwe bomen aangeplant.

Op de hoogte blijven van al het nieuws vanuit het laagste punt van Nederland? Luister dan naar www.nieuwerkerkFM.nl met op de halve uren het actuele lokale nieuws. NieuwerkerkFM, in 1 klap ben je weer bij !

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.