politie zoekt tips omtrent schietincident Nieuwerkerk aan den IJssel

Op de Maalderij in Nieuwerkerk in Nieuwerkerk aan den IJssel werd er vrijdagavond 1 maart een pand van een autoverhuurbedrijf beschoten. Aanwezig personeel alarmeerde de politie.

Rond 21:30 uur kwam er een melding binnen bij de politie dat er geschoten zou zijn bij een pand van een autoverhuurbedrijf achter het pand van de voormalige Formido. Enkele medewerkers in het pand hoorden dat er werd geschoten en belden het alarmnummer.

Politie heeft een onderzoek ingesteld en heeft enkele sporen en kogelhulzen aangetroffen. Ook hebben speurhonden van de politie de omgeving afgezocht, Voor zover bekend zijn er nog geen verdachte(n) aangehouden. Politie roept getuigen zich te melden via 0900-8844 of via misdaad anoniem: 0800-7000. Bij het incident raakte niemand gewond.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.