Plaatsen trappen nieuwe gemeentehuis levert mooie plaatjes op

Na een lange grondige voorbereiding werden er maandag 25 februari de trappen geplaatst in het in aanbouw zijnde gemeentehuis. En dat verliep behoorlijk spectaculair, het dak van het gebouw werd verwijderd en dat leverde mooie plaatjes op.

Dinsdag 26 februari volgt er weer een huzarenstukje, dan worden er 3 bomen geplaatst, wederom via het dak. Deze langzaam groeiende bomen kunnen in het gebouw een hoogte bereiken van maar liefst 15 meter. Rond 11:00 uur zal ook dit weer voor mooie beelden gaan zorgen.

( foto’s : dank aan diverse inzenders, dank ook aan Cees van der Bas, Stalent BV). Meer foto’ s op onze Facebookpagina : Je Bent Nieuwerkerkerk Als.Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.