CKV Nieuwerkerk speelt maandagavond tegen Nederlands team -19 en nodigt iedereen uit te komen kijken !

De selectie van CKV Nieuwerkerk speelt maandag 11 februari in de Kleine Vink in Nieuwerkerk aan den IJssel tegen de selectie van Oranje onder 19 van bondscoach Leon Simons. 

De hoofdcoach van CKV Nieuwerkerk, Leon Simons, is ook al jaren bondscoach van Oranje onder de 19. In december heeft Simons weer een prachtige selectie samengesteld met talenten van onder meer Blauw-Wit (A), TOP, Fortuna, Groen Geel, LDODK, KCC en DVO.

Maandag 11 februari komt de selectie van Oranje -19 bij elkaar in sporthal de Kleine Vink in Nieuwerkerk aan den IJssel. In de ochtend wordt er getraind en daarna zal de selectie een activiteit in de kantine hebben.

In de avond worden er twee oefenwedstrijden gespeeld. Om 19:00 uur
neemt Nieuwerkerk 2 het op tegen Oranje -19. Leon Simons beschikt over 20 internationals, dus hij kan twee teams opstellen. Zo speelt Nieuwerkerk 1 om 20.30 uur ook tegen Oranje -19. Twee leuke wedstrijden natuurlijk!

U kunt deze prachtige wedstrijden gratis komen bekijken in sporthal de Kleine Vink. De toegang is gratis en CKV Nieuwerkerk hoopt dat een groot publiek de teams komen aanmoedigen.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.