Diefstal bankpas winkelcentrum Reigerhof bij TV West

Dinsdag 5 februari besteedde de regionale zender Omroep West aandacht aan een diefstal van een bankpas van een vrouw in een drogisterij in winkelcentrum Reigerhof in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Het incident gebeurde afgelopen 13 oktober tussen 14:10 uur en 14:28 uur waarbij de dader bij het afrekenen de pincode heeft afgekeken. Na betaling wordt vervolgens de portemonnee  met haar bankpas uit haar mand gestolen. Op de camerabeelden zijn twee vrouwelijke verdachten te zien die even later voor 2000 euro aan goederen aanschaffen met de pas van het slachtoffer.

De politie vraagt aandacht aan deze zaak via het televisieprogramma. Ook via burgernet werd dit onder de aandacht gebracht. De uitzending wordt ook woensdag 6 februari ieder heel uur herhaald via tv west.

Heeft u of één van uw huisgenoten:

  • Kennis van getuigen die de delicten hebben waargenomen?
  • De daders na het zien van de beelden herkend?
  • Andere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek?

Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met deze diefstal, neemt u dan direct contact op met de politie via de’Reageren’-knop. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer.

Bekijk hieronder de beelden (politie/tv-West)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.