Zwaar weekend voor JBC Nieuwerkerk

De negende ronde van de NPC liet zich voor JBC Nieuwerkerk samenvatten in 1 woord: weerstand. Zowel het eerste als het tweede team troffen een pittige tegenstander. Al met al leidde dit tot spannende wedstrijden en al even spannende resultaten.

JBC Nieuwerkerk 1 speelde uit in Breda tegen Va Tout 2. De uitslagen liepen uiteen met een verlies met 13-12 tot een winst met 0-13. Uiteindelijk resulteerde dit in gelijkspel met ieder 4 gewonnen partijen. Ook JBC Nieuwerkerk 2 speelde op Brabantse grond, maar dan in Roosendaal. Zij troffen Bommequet 2. Het team startte sterk met 2 gewonnen partijen tegen 1 verloren partij. In twee triplette-partijen verloren zij helaas met 13-11 en 13-12. Met nog 1 gewonnen doublettepartij werd de einduitslag hier 5-3 in het voordeel van Bommequet.

Deze scores plaatste JBC Nieuwerkerk 1 op een zevende plaats in haar poule in de derde divisie. JBCNieuwerkerk 2 staat op de derde plaats in haar poule in de vierde divisie.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.