Zwaar weekend voor JBC Nieuwerkerk

De negende ronde van de NPC liet zich voor JBC Nieuwerkerk samenvatten in 1 woord: weerstand. Zowel het eerste als het tweede team troffen een pittige tegenstander. Al met al leidde dit tot spannende wedstrijden en al even spannende resultaten.

JBC Nieuwerkerk 1 speelde uit in Breda tegen Va Tout 2. De uitslagen liepen uiteen met een verlies met 13-12 tot een winst met 0-13. Uiteindelijk resulteerde dit in gelijkspel met ieder 4 gewonnen partijen. Ook JBC Nieuwerkerk 2 speelde op Brabantse grond, maar dan in Roosendaal. Zij troffen Bommequet 2. Het team startte sterk met 2 gewonnen partijen tegen 1 verloren partij. In twee triplette-partijen verloren zij helaas met 13-11 en 13-12. Met nog 1 gewonnen doublettepartij werd de einduitslag hier 5-3 in het voordeel van Bommequet.

Deze scores plaatste JBC Nieuwerkerk 1 op een zevende plaats in haar poule in de derde divisie. JBCNieuwerkerk 2 staat op de derde plaats in haar poule in de vierde divisie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.