Lastige speelronde in de NPC

De achtste speelronde van de Nationale Petanque Competitie is een lastige gebleken. De teams van JBC Nieuwerkerk kwamen terug met uiteenlopende uitslagen.

Het eerste speelde op eigen terrein tegen Petangeske. Dit leverde een spannende wedstrijd op, waarbij de tegenstanders helaas met 3-5 te sterk bleken. Met deze uitslag zakt het team op de ranglijst naar de zeven plaats in de vierde divisie.
Het tweede wist de winst wel in eigen huis te houden. Zij won met 6-2 van JBC Dongen. Hierdoor blijft het team derde, maar ze loopt wel in op Bommequet 1, de nummer 2. Het verschil is nog maar 1 punt.
Het derde ligt nog steeds op koers voor promotie en handhaaft haar koppositie.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.