politie lost waarschuwingsschot Nieuwerkerk

De politie heeft dinsdag 15 januari een waarschuwingsschot gelost tijdens de aanhouding van een verdacht persoon. Dit gebeurde op de Eerste Tochtweg in Nieuwerkerk aan den IJssel. Dit laat een woordvoerder van de politie weten.

De man had eerder iemand bedreigd bij een tankstation langs de A20. Tijdens de aanhouding van de man verzette deze zich zo hevig dat hij daarbij lichtgewond raakte. Tijdens de aanhouding heeft de politie een waarschuwingsschot gelost. Politie doet momenteel onderzoek naar de bedreiging en de aangehouden man en kon nog geen verdere informatie geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.