maandagavond 14 januari scholenmarkt leerlingen groep 8

Op maandagavond 14 januari 2019 wordt de jaarlijkse scholenmarkt georganiseerd voor alle leerlingen van groep 8. De scholenmarkt is dit jaar wederom in de Brede school Esse Zoom, Donge 1 te Nieuwerkerk aan den IJssel.

Deze scholenmarkt is bedoeld als een informatieavond waarop een groot aantal scholen voor voortgezet onderwijs uit de regio zich presenteert aan ouders en toekomstige leerlingen. Deze scholen richten een informatiestand in. U kunt er met de leerkrachten van de diverse scholen praten om een indruk te krijgen van wat de aanwezige scholen te bieden hebben.

De avond is bedoeld voor de leerlingen uit groep 8 en hun ouders/verzorgers, om te helpen een keuze te maken voor vervolgonderwijs na de basisschool.

Vanwege de verwachte belangstelling en de beschikbare ruimte wordt de scholenmarkt in drie delen opgesplitst:

Deel 1: van 18.00 – 19.00 uur: PWA, Montessori, De Terp
Deel 2: van 19.00 – 20.00 uur: Elim, Rehoboth, de Nessevliet
Deel 3: van 20.00 – 21.00 uur: De Wingerd, Gideon

O.a. de volgende scholen voor voortgezet onderwijs zijn uitgenodigd:Comenius college, Thorbecke Voortgezet Onderwijs, IJsselcollege, Emmauscollege Rotterdam, Grafisch Lyceum Rotterdam, Lyceum voor Beeldende Vormgeving, Marnix Gymnasium, Roncalli Mavo, Wolfert Dalton, Wolfert Tweetalig, Scheepvaart en Transport College, Gereformeerde Scholengemeenschap Rijnmond, Accent Praktijkonderwijs Capelle, 
Libanon Lyceum, Coornhert, Wellant, Carmel, Erasmiaans Gymnasium, De Goudse Waarden, Wartburg College en Montessori Lyceum Rotterdam.We hopen dat een bezoek aan deze markt een bijdrage levert aan uw keuze voor vervolgonderwijs.

(foto: Omroep Zuidplas)

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.