Kats neemt afscheid van de Zuidplas

Burgemeester Gert-Jan Kats neemt aanstaande vrijdag 4 januari afscheid van de gemeente Zuidplas. Dit zal samen vallen met de nieuwjaarsbijeenkomst die de gemeente organiseert in Dorpshuis Swanla in Zevenhuizen.

Kats vertrekt naar Veenendaal waar hij benoemd is als burgemeester. de nieuwjaarsbijeenkomst begint om 19:00 uur. Swanla is gevestigd aan de Burgemeester Klinkhamerweg 86 in Zevenhuizen.

Eerder op deze dag zal de scheidend burgervader om 15:00 uur officieel afscheid nemen tijdens een buitengewone raadsvergadering, ook in Swanla. Deze vergadering is voor iedereen openbaar te bezoeken. Omroep Zuidplas zal deze buitengewone raadsvergadering live uitzenden op de radio. Deze speciale uitzending zal te horen zijn tussen 15:00 uur en 16:00 uur.

Om 19:30 uur zal Gert-Jan Kats een toespraak houden. De avond zal onder het genot van muziek, hapje en drankje rond 22:00 uur worden afgesloten.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.