Nesselande duikt het nieuwe jaar in

De 12e nieuwjaarsduik in Rotterdam Nesselande betekende voor de deelnemers een frisse start van 2019. De organisatie kijkt gezien de opkomst met een tevreden gevoel terug op dit jaarlijkse evenement aan de boulevard van Nesselande.

Op steeds meer plekken is het inmiddels en vertrouwd beeld op de eerste dag van het jaar en ook in Rotterdam Nesselande gaat men al een aantal jaren mee met deze traditie waar ook steeds meer Nieuwerkerkers aan deelnemen. Na een warming up op het strand trotseerden velen om 14:00 uur het water van de Zevenhuizerplas waar opdat moment het wolkendek brak en een schamel zonnetje tevoorschijn kwam.

De jaarlijkse nieuwjaarsduik in Nesselande wordt georganiseerd door stichting Wijkorganisatie Nesselande, een actieve vrijwilligersgroep en diverse winkeliers. Jolanda Bakker maakte bijgaande foto’s.

(met dank aan Jolanda Bakker voor de foto’s)

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.