Kerstvakantie Winters begonnen tijdens Midwinterfeest 2018

De weergoden waren de organisatie van het jaarlijkse Midwinterfeest goed gestemd, op een klein buitje aan het begin van de avond na bleef het de hele dag droog op het Raadhuisplein. Dit plein was voor het evenement volledig omgetoverd tot een groot winters speelparadijs voor kinderen, en een sfeervol terrein voor de volwassenen.

Drukte bij de verkoop van diverse etenswaren, van cupcakes tot erwtensoep en warme chocomelk om even op te warmen want de temperatuur maakte het met de wind wel en beetje winters. De sneeuwkanonnen en de kerstbomen maakte het plaatje compleet.

Om 13:00 uur werd het evenement geopend door wethouder Daan de Haas en de kinderburgemeester Marlou Opschoor. Met luid motorgeronk kwamen er op dat moment 2 Harley Davidson motoren op het plein gereden met achterop de kerstman en kerstvrouw. En zo kon iedere bezoeker op de foto met dit tweetal. De muziek van een DJ, optredens van s1Voice en dans optredens van eXplosion-dance en Fabia Dance Center maakte de sfeer compleet. Terwijl kinderen een rondje maakte op de schaatsbaan of over diverse springkussens of stormbaan rende genoten de ouderen van de optredens. De avond werd afgesloten met een grote lasershow.

De vele foto’s kunt u bewonderen op onze Facebookpagina Je Bent Nieuwerkerker, daarop ook de vele foto’s van de photobooth. de kunt u ook bereiken via onderstaande link.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.