Start 2019 met nieuwjaarsduik in de Zevenhuizerplas

Op dinsdag 1 januari 2019 vindt voor de 12e keer de Nieuwjaarsduik Nesselande plaats.

Traditiegetrouw start het evenement rond 14.00 met een warming-up verzorgd door Corpoforte/Active4Health, waarna vele enthousiastelingen de plas in rennen, duiken of voorzichtig lopen. Ieder z’n ding. En ook iedereen is welkom!

Vanaf 13:00 uur kun je je inschrijven voor de duik. Je vindt de organisatie in de buurt van Verhage op het winkelcentrum van Nesselande. De kosten voor deelname bedragen € 3,50. Je krijgt dan de felbegeerde Unox-muts (op = op), en na afloop staat er een kom soep voor je klaar.

De Nieuwjaarsduik wordt georganiseerd door Stichting Wijkorganisatie Nesselande (WONIO), samen met veel vrijwilligers, actieve winkeliers en betrokken ondernemers. Kijk voor meer informatie op https://www.facebook.com/nieuwjaarsduiknesselande/.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.