Kassabon-kerstactie bij Wereldwinkel Nieuwerkerk

In de feestelijke decembermaand houdt de Wereldwinkel
Nieuwerkerk een grote kassabonactie.
Klanten maken kans op het winnen van een prachtig kerstpakket. De uitreiking hiervan is op maandag 24 december. De winkel is speciaal open die dag van 9.30 tot 15.30 uur.

De mooi sfeervol ingerichte Wereldwinkel biedt een groot assortiment aan duurzame, vaak ambachtelijk (kerst)geschenken voor elke portemonnee. De kassabon van € 20,- of meer kan in de decembermaand in de winkel worden ingeleverd voor het kerstpakket. Op Kaarsjesavond vrijdag 14 december heeft de winkel leuke kraamaanbiedingen. In de decembermaand krijgen klanten bovendien 20% korting op alle kaarsen, bijvoorbeeld op de prachtige Swazi Candles uit Swaziland.

Eerlijke handel
Voor alle kerstdecoratie kunnen klanten terecht in de Wereldwinkel Nieuwerkerk. Uniek zijn de ambachtelijke handgesneden kerststallen uit olijvenhout uit Peru. Bijzonder is de kerststal van Sjaal met een Verhaal. De maaksters gebruiken hierbij verschillende vilttechnieken. Aan een kerststal wordt twee dagen gewerkt. In het assortiment Sjaal met een verhaal verder: kerstdecoratie, vilten sjaals, handpoppen en tasjes. Andere unieke geschenken zijn de spekstenen beeldjes uit Kenia (zonder kinderarbeid!) en Cool Soap: heerlijk, geurende zeep gemaakt op het Griekse eiland Aegina. Dit alles onder het motto: eerlijke handel voor een eerlijke prijs! De Wereldwinkel is open: dinsdag tot en met vrijdag van 9.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 9.30 tot 16.30 uur (24 december van 9.30 tot 15.30 uur). Adres: Dorpsstraat 51a, Nieuwerkerk aan den IJssel.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.