Appartementen op locatie Saffier

Als de gemeente Zuidplas na de oplevering van het nieuwe gemeentehuis weer terug verhuisd naar het Raadhuisplein zal het gebouw De Saffier een nieuwe invulling krijgen, op deze locatie zullen er appartementen worden gebouwd.

De projectontwikkelaar bekijkt op dit moment voor welke doelgroepen deze locatie geschikt is, gedacht wordt aan jongeren, maar ook een oudere doelgroep behoord tot de mogelijkheden. De Saffier wordt dan in korte tijd dan de tweede locatie in Nieuwerkerk aan den IJssel waar woningen gebouwd gaan worden voor ouderen. Eerder werd bekend dat op de voormalige locatie van de Rabobank aan de J.A. Beijerinkstraat een wooncomplex met gezondheidscentrum voor ouderen wordt gebouwd. Na verwachting zal de gemeente het nieuwe gemeentehuis begin juni in gebruik worden genomen.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.