Kaastoernooi van JBC Nieuwerkerk wordt druk bezocht

Het is een stalende, maar waterkoude dag, als JBC Nieuwerkerk op 17 november het Kaastoernooi organiseert. En met succes. Maar liefst zestig spelers speler die dag in tweetallen tegen elkaar. Dit keer niet voor landelijke punten, maar voor mooie en vooral lekkere prijzen.

De dag begint met een uitdaging voor de wedstrijdleiding. Er zijn namelijk meer teams verschenen, dan er banen beschikbaar zijn in de grote speelhal. Gelukkig weet de wedstrijdleiding hier snel een oplossing voor te bedenken, waarna eenieder mee kan dingen naar mooie prijzen.
Prijzen die al twaalf jaar worden aangeboden door de Alexanderhoeve van kaasspecialist Theo van Dongen. Een sponsor die ook tijdens andere toernooien mooie prijzen beschikbaar stelt.

De dag wordt afgesloten met een heerlijke maaltijd in de kantine van het Boule-o-drome. Alle teams kunnen dan terugkijken op geslaagde speeldag.

Het toernooi werd gewonnen door Conny en Simon Smithuis, die drie wedstrijden wonnen met 34 punten. Met eveneens drie gewonnen wedstrijden en 24 punten werden Miquel Mezullo en Piet Scherpenisse tweede. Marian en Martien Duineveld wonnen ook alle wedstrijden en verworven daarmee een derde plek in het klassement.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.