Politie treft 699 XTC pillen aan in woning Nieuwerkerk

De politie Waddinxveen-Zuidplas trof woensdag 14 november in een woning in Nieuwerkerk aan den IJssel 699 XTC pillen aan, meldt de politie.

De vondst werd gedaan nadat de politie een adres bezocht op zoek naar een man die nog 21 dagen gevangenis moest uitzitten.
De aanwezige bewoner liet de politie binnen waarna deze niet de gesignaleerde jongeman aantroffen maar maar wel 2 zogenaamde growtenten, inclusief lampen en ventilatoren, waar 7 hennepplanten stonden. Medewerkers van Domeinen Roerende Zaken ruimden vervolgens de hennep en aanverwante zaken op. Daarbij trof men ook een doos XTC pillen aan, in totaal 699 stuks.
De bewoner werd vervolgens aangehouden en ingesloten op het politiebureau.

De dag erna is de verdachte verhoord en heengezonden met een dagvaarding op zak. Het Openbaar Ministerie heeft besloten dat de man zich binnenkort zal moeten verantwoorden tegenover de rechter, voor het in bezit hebben van de harddrugs.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.