Jeu Esse Zoom: verkoop nieuwbouwproject start online

Advertorial- Plezier, vrijheid en ontspanning. Dat is wat het goede leven in Jeu weerspiegelt. Een groene buurt met een gevarieerd , gebaseerd op de gedetailleerde Oud-Hollandse bouwstijl. Jeu wordt ontwikkeld door Groenesse Ontwikkeling C.V., een samenwerking tussen Blauwhoed en Vorm Ontwikkeling.

Groen, waterrijk en kindvriendelijk wonen
Jeu maakt onderdeel uit van de gebiedsontwikkeling Esse Zoom, aan de zuidkant van Nieuwerkerk aan den IJssel. Hier komen circa 550 woningen, die worden gebouwd in drie deelgebieden. Deze deelgebieden bestaan zelf ook weer uit verschillende kleinschalige woonbuurten. Deze woonbuurten verschillen onderling qua uitstraling en karakter, maar zijn alle kindvriendelijk, waterrijk en autoluw.

Gevarieerd woningaanbod
In Jeu komen in totaal 33 woningen in verschillende woningtypen, zoals een vrijstaande villa met een royale tuin, geschakelde twee-onder-1 kapwoningen met veel licht en ruimte en knusse rijwoningen. De Oud-Hollandse bouwstijl zie je terug in de authentieke details en prachtige ramen in de woningen. Ook de gevels onderscheiden zich van elkaar door kleur en/of details, waardoor geen woning hetzelfde is.

Online start verkoop
Geïnteresseerden kunnen zich vanaf donderdag 22 november online inschrijven voor een woning op http://www.essezoom-jeu.nl” www.essezoom-jeu.nl.

De inschrijving is geheel online en loopt tot donderdag 29 november.

Meet & Greet
Meer vragen over Jeu Esse Zoom? Kom dan naar de Meet & Greet op maandag 26 november om 19.00 uur in Leefgoed de Olifant. Daar is het verkoopteam aanwezig om alle vragen te beantwoorden.

 

 

Eerder in het nieuws

2 Thoughts to “Jeu Esse Zoom: verkoop nieuwbouwproject start online”

 1. A.H.M.Markus-Grönefeld

  Geachte Redactie,

  Dit is een onbeveiligde site. Willen jullie die zo snel mogelijk beveiligen anders zie ik mij genoodzaakt om mij af te melden en dat zou ik heel jammer vinden.
  Mevr. Markus-Grönefeld

  1. admin

   goedemiddag,

   Dank voor uw feedback.
   Door wat installatieproblemen met de software waren er wat problemen met het SSL- certificaat (het groene slotje aan het begin van de adresbalk).
   Inmiddels zijn de meeste problemen verholpen en kunt u onze nieuwspagina’s veilig bezoeken.
   Via https://jebentnieuwerkerker.nl kunt u ons veilig vinden.

   mvg Kevin

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.