JBC Nieuwerkerk wederom sterk in NP

Afgelopen zaterdag 27 oktober werd de derde speelronde van de Nationale Petanque Competitie gespeeld. Na drie spannende wedstrijden sleepten de meeste teams de winst binnen. En daarmee hebben de Nieuwerkerkers zich hoger op de ranglijst geplaatst.

In de derde divisie speelde JBC Nieuwerkerk 1, nummer 8 op de ranglijst, tegen het Schiedamse L’ Esprit 1, dat vijfde staat. Met een 4 – 4 gelijkspel bereikte het Nieuwerkerkse team een prijzenswaardig resultaat.
JBC Nieuwerkerk 2, dat in de vierde divisie speelt, ontving Nederlek 2 in het Boule-o-drome. Deze wedstrijd wonnen zij glansrijk met 5 tegen 3.
JBC Nieuwerkerk 3, 4 en 5 realiseerde goede uitslagen in de zesde divisie.

De volgende speelronde wordt gespeeld op zaterdag 10 november. Het eerste, tweede en derde team spelen dan uit. U bent van harte welkom om de wedstrijden van het vierde en vijfde live te komen bekijken op Sportpark Dorresteijn. De toegang is gratis.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.