Het begon voor Davina Michelle hier in Nieuwerkerk

In juni 2017 vroeg een trotse Nieuwerkerkse moeder mij of zij een berichtje mocht plaatsen op onze facebookpagina Je Bent Nieuwerkerker. Haar dochter is zangeres en werkt hard om door te breken. Tuurlijk mocht dat!

Nu ruim een jaar later kent iedereen de Nederlandse en oorsprong Nieuwerkerkse zangeres Davina Michelle. De 22 jarige Michelle Hoogendoorn, zoals zij eigenlijk heet, postte al lange tijd covers op haar eigen YouTube kanaal. Toen de Amerikaanse superster P!nk eind 2017 de cover What About Us, vertolkt door Davina, te zien kreeg werd zij bekend bij het grote publiek en is inmiddels daar niet meer weg te denken.

En nu Davina haar zangkunsten heeft laten zien in het populaire programma Beste Zangers lijkt haar succes steeds grotere vormen aan te nemen. In de vijfde aflevering vertolkte ze het nummer Duurt te lang van Glenn Faria. Twee dagen na deze uitzending belandde dit nummer op de eerste plaats van meest gedownloade nummers in iTunes. Ook kwam het nummer op de derde plek in de Nederlandse Single Top 100 en op de vierde plek in de Nederlandse top 40. Voor haar tour is Davina momenteel bezig met nieuwe nummers. Of er ooit een optreden in Nieuwerkerk komt? Wij hopen van wel!

 

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.