Week tegen de eenzaamheid: Ouderenlunch midden in de Albert Heijn !

Tijdens de week van de eenzaamheid die donderdag 27 september zal starten zal de Nieuwerkerkse Albert Heijn in winkelcentrum Reigerhof  op dinsdag 2 oktober tussen 12:00-14:00 uur weer een lunch aanbieden, speciaal voor ouderen in onze gemeente.

Vorig jaar gaven zo’n vijftig ouderen uit Nieuwerkerk aan den IJssel zich op en genoten toen midden in de winkel aan een lange tafel van een lunch. de medewerkers van de supermarkt hoopten dat er werd genoten en vooral contacten onderling werden gelegd,aan reacties te horen toen waren de ouderen zeer te spreken over dit initiatief. ook het winkelend  publiek was zeer te spreken over deze actie.

Een vervolg op de lunch kon volgens een medewerker van de grootgrutter in de Reigerhof dan ook niet uitblijven. daarom dit jaar wederom een lange gedekte tafel midden in de winkel. geïnteresseerde ouderen kunnen zich al aanmelden bij de servicebalie in de supermarkt, zo kan er een goed beeld worden geschetst hoeveel gasten er deze unieke middag komen.

tijdens de week van de eenzaamheid zullen er in de gemeente Zuidplas diverse activiteiten plaatsvinden voor alle inwoners. meer hierover kunt u vinden op deze link.

 

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.